Hva er diamantblad?

De diamantskjærebladomfatter et substrat og en knivkropp.Substratet er forsynt med en konveks lengde langs ytterkanten av skiven, og den konvekse lengden er fordelt med et antall svalehalespor langs omkretsen.En omvendt svalehale-konveks kile er anordnet mellom de to tilstøtende svalehalespor, og en forsterkende ribbe er anordnet mellom roten av den konvekse lengden og bunnen av et antall spor.Knivkroppen er presset og sintret og fast forbundet med den konvekse lengden som består av svalehalespor, svalehalekonvekse kiler og forsterkende ribber.

Kjennetegn, den foreliggende oppfinnelsen tar i bruk den ovennevnte strukturelle formen, når knivlegemet presses og sintres på den konvekse lengden, kan knivlegemet ikke bare feste knivlegemet til underlaget gjennom den omvendte spennefunksjonen til svalehalesporet, men bruk også kombinasjonen av svalehalekonvekse kiler og forsterkende ribber på begge sider og sideveggene til knivkroppens ringspor for å øke festeoverflaten til knivkroppen og underlaget, og derved realisere fastheten i forbindelsen mellom knivkroppen og knivkroppen. underlag og påliteligheten ved bruk.

 

33
7697

Ytelse, diamantvalse*skjæring er et formings- og trimmeverktøy med høy presisjon, som har egenskapene til høy effektivitet og stabil nøyaktighet.
Hovedbruk, integrert krets chip skjæring og sliping;edelsten krystall håndverk behandlingen;håndverk keramisk optisk glass behandlingen;medisinsk prøve optisk kabel terminering behandlingen;skjæring av gummiforseglingsstrimler, plastprodukter som inneholder metallskjelettskjæring, andre edle materialer skjæring og bearbeiding.

Så hvordan skjerper vi oss diamantverktøy?

Keramisk bindemiddeldiamantslipeskivehar de vanlige egenskapene til diamant og keramisk bindemiddel.Sammenlignet med vanlige korund- og silisiumkarbidslipemidler har den sterk slipekraft, relativt lav temperatur under sliping og relativt liten slitasje;den kan tilpasse seg handlingen til forskjellige kjølevæsker;formen på slipemidlet opprettholdes godt under sliping, og nøyaktigheten av å slipe ut arbeidsstykket er høy;det er flere porer i slipemidlet, noe som bidrar til sponfjerning og varmespredning under sliping, og det er ikke lett å tette og brenne arbeidsstykket;selvslipingen av slipemidlet er relativt god, og dressingsintervallet er langt, og dressingen er relativt enkel. Derfor øker bruken av keramiske bindemiddel diamantslipeskiver i noen utviklede land i utlandet dag for dag.

 


Innleggstid: 21. oktober 2022